JUL PÅ TOPPEN AF ESBJERG



RESERVATION JULEFROKOST
Ønsker du allerede nu at være sikker på et af de eftertragtede borde til julen på Restaurant Plates ?
Så kan det klares på linket her, eller kontakt os via mail på info@restaurantplates.dk
I er også velkommen til at ringe på +45 53 69 70 50 ved spørgsmål.
TIL AFTEN
julefrokost fra torsdag den 13/11 KL. 17.3o
For at få julefrokosten (smørrebrødsmenuen) til aften, skal denne forudbestilles.
Dette gøres ved at booke bord HER
1. servering
Christiansøpigens kryddersild med creme fraiche, løg og kapers
Håndpillede rejer med æg og dild mayonnaise
2. servering
Røget laks med lun røræg og purløg
Friteret rødspætte med remoulade og citron
Hummersalat med dild
3. servering
Flæskesteg med rødkål og surt
Confiteret and med æble og svesker
Julemedister med sennep og rødbeder
4. servering
Risalamande med kirsebær, sorbet og brændte mandler
595,-
Der tages forbehold for ændringer og julefrokostmenuen skal vælges af hele bordet.
HVAD SKAL I DRIKKE?
Uanset om I er til saft/vand/sodavand og alkoholfrie øl eller klassiske øl og akvavit, så har vi særligt udvalgt hovedsageligt fra Bornholm.
Fantastiske øl fra Svaneke bryghus – både med og uden alkohol.
Saft fra Bornholms Mosteri
Vi har traditionelle akvavitter men også et flot udvalg af hjemmelavet snaps.
Er man mere til vin, vil vores omfangsrige vinkort med sikkerhed skabe glæde.
NYTÅRSAFTEN
DRØMMEN OM EN NYTÅRSAFTEN
Drømmer du om en nytårsaften, hvor alt er planlagt, og du bare kan læne dig tilbage,
nyde maden og se fyrværkeriet lyse himlen op? Hold din nytårsaften på Plates
Glæd dig til 7 elegante serveringer med nøje udvalgte vine, der løfter hver ret til nye højder
– en kulinarisk rejse skabt til at afslutte året med stil.
Kl. 18.00 viser vi kongens nytårstale på storskærm.
Nytårsmenu 995,-kr.
Amuse bouche
Stegt kammusling med brunet smør, rosmarin og honning, ørredrogn og confiteret hvidløgspuré
Forret
Grøn te-røget torsk med kold miso- og ingefærsuppe, grøn te-olie, sødsyltet squash og vinterjasmin-blade
Mellemret
Ravioli med porre og gris, serveret med cremet Reblochon-sauce og frisk karse
Hovedret
Oksemørbrad med løg- og jordskokkepuré, glaseret lilla gulerod, bagte gule beder, røget kastanje, Madeirasauce og sprødt rosmarinknas
Frisker
Tør gin-sorbet med tomatstøv og agurk
Ost
“Drunken Dog” ost på endive med ristede græskarkerner, æble og kørvel
Dessert
Hasselnøddekage med hasselnøddemousse, sød champagnecreme og kaviar
Brød & smør
Focaccia og brunet smør
(Menuen er med forbehold for ændringer)
Vinmenu 695,-kr.
Forret
Riesling “Berg Schlossberg ” Kabinett 2022 Weingut Wegeler
Mellemret
Bourgogne Blanc 2022, Olivier Leflaive
Hovedret
Ribera del Duero Crianza 2018, Nabal
Ost
Viognier Vendanges d’Octobre, V. Ardechois
Dessert
5 års Malvasia Madeira, Barbeito
Kl. 23:50
Champagne og kransekage
195,-kr.
Book herunder
Restaurant Plates