da / en

Nytårs Take Away

Slut året af med smagfuld forkælelse! Bestil din nytårs-take away fra Plates Esbjerg og lad os tage os af festmiddagen.
Vi laver en lækker menu, der imponerer både ganen og gæsterne – nemt, elegant og uden stress. Skynd dig at sikre din nytårsmenu, inden der bliver udsolgt!✨

Nytårs Take Away

Nytårsmenu

Snacks:
Kartoffel croquet med mornay og Comte
Arrancini med safran, syltet butternut og trøffelcreme

Forret:
Jomfruhummer bisque, saltet torsk med dildmayo og saltet agurk
Surdejs Foccacia med persillepesto

Hovedret:
Oksefilet, gulerodspure, pommes duchesse, karamelliseret løg og sauce bordelaise

Dessert:
Gateau marcel med skovbærkompot, brændt hvid chokolade og guldstøv

395 kr. per person

 

 Pescetar menu

Snacks:
Kartoffel croquet med mornay og Comte
Arrancini med safran, syltet butternut og trøffelcreme

Forret:
Jomfruhummer bisque, saltet torsk med dildmayo og saltet agurk
Surdejs Foccacia m. hjemmelavet persillepesto

Hovedret
Stegt torsk med brunet smørsauce, gulerodspuré, kapers og skalotteløg, samt pommes duchesse.

Dessert
Gateau marcel med skovbærkompot, brændt hvid chokolade og guldstøv

395 kr. per person

 

Vegetarmenu

Snacks:
Kartoffel croquet med mornay og Comte
Arrancini med safran syltet butternut og trøffelcreme

Forret:
Jordskokkesuppe med jordskokke chips og purløgs olie
Foccacia med persillepesto

Hovedret:
Confiteret aubergine med orientalske krydderier, gulerodspure, karamelliseret løg og persille/porre sauce

Dessert:
Gateau marcel med skovbærkompot, brændt hvid chokolade og guldstøv

395 kr. per person

 

Vi tilbyder desværre ikke vegansk menu

 

Del en oplevelse med et gavekort!

Giv en uforglemmelig aften i gave. 
Køb et gavekort og gør det nemt for andre at dele glæden om vores plates.

Nyheder er også noget vi deler!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Modtag en mail hver gang vi frigiver tilbud til begivenheder, events og andre særlige tilbud forbeholdt dem som modtager vores nyhedsbrev.