Nytårs Take Away
Slut året af med smagfuld forkælelse! Bestil din nytårs-take away fra Plates Esbjerg og lad os tage os af festmiddagen.
Vi laver en lækker menu, der imponerer både ganen og gæsterne – nemt, elegant og uden stress. Skynd dig at sikre din nytårsmenu, inden der bliver udsolgt!✨
Nytårs Take Away
Nytårsmenu
Snacks:
Kartoffel croquet med mornay og Comte
Arrancini med safran, syltet butternut og trøffelcreme
Forret:
Jomfruhummer bisque, saltet torsk med dildmayo og saltet agurk
Surdejs Foccacia med persillepesto
Hovedret:
Oksefilet, gulerodspure, pommes duchesse, karamelliseret løg og sauce bordelaise
Dessert:
Gateau marcel med skovbærkompot, brændt hvid chokolade og guldstøv
395 kr. per person
Pescetar menu
Snacks:
Kartoffel croquet med mornay og Comte
Arrancini med safran, syltet butternut og trøffelcreme
Forret:
Jomfruhummer bisque, saltet torsk med dildmayo og saltet agurk
Surdejs Foccacia m. hjemmelavet persillepesto
Hovedret
Stegt torsk med brunet smørsauce, gulerodspuré, kapers og skalotteløg, samt pommes duchesse.
Dessert
Gateau marcel med skovbærkompot, brændt hvid chokolade og guldstøv
395 kr. per person
Vegetarmenu
Snacks:
Kartoffel croquet med mornay og Comte
Arrancini med safran syltet butternut og trøffelcreme
Forret:
Jordskokkesuppe med jordskokke chips og purløgs olie
Foccacia med persillepesto
Hovedret:
Confiteret aubergine med orientalske krydderier, gulerodspure, karamelliseret løg og persille/porre sauce
Dessert:
Gateau marcel med skovbærkompot, brændt hvid chokolade og guldstøv
395 kr. per person
Vi tilbyder desværre ikke vegansk menu
Del en oplevelse med et gavekort!
Giv en uforglemmelig aften i gave.
Køb et gavekort og gør det nemt for andre at dele glæden om vores plates.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Modtag en mail hver gang vi frigiver tilbud til begivenheder, events og andre særlige tilbud forbeholdt dem som modtager vores nyhedsbrev.