MENU BRASSERIE

FORRETTER

Hvide asparges, håndpillede rejer, kapers, hasselnød, hollandaise
155,-
Stegte kammuslinger, blomkål, syltet æble og havesyre
135,- 
 Lynstegt tun med salat, avocado, dressing med ørredrogn
165,-
 Rørt tatar, frisésalat og pommes pont neuf
125,-

HOVEDRETTER

Salat med gratineret gedeost, balsamico og stegt grønt (artiskok, peberfrugt, løg)
195,-
Rødspætte, brunet smør, grillet citron og nye kartofler
275,- 
 Confiteret kylling supreme fra Hopballe Mølle, Skorzonerødder, glaskål, creamy chicken sauce
255,-
 Ribeye 250g med pommes frites, syrlig salat og  morkel-bearnaise
375,-

desserter og ost

Lavendel Creme brulle med is på tonkabønne
85,-
Friske jordbær, hvid chokoladecreme og basilikum (tærte)
95,- 
 Hvid Dame (Arla Unika) på smørristet rugbrød og chutney
125,-

sides

Grønne bønner og ribs
45,-
Stegt foie grais
75,- 
Friskrevede Trøfler
55,-
Pommes frites
vælg mellem: aioli, ketchup eller mayo med røget marv
65,-

Du kan læse OM VORES BRUNCH HER