MENU BRASSERIE
FORRETTER
Hvide asparges, håndpillede rejer, kapers, hasselnød, hollandaise
155,-
Stegte kammuslinger, blomkål, syltet æble og havesyre
135,-
Lynstegt tun med salat, avocado, dressing med ørredrogn
165,-
Rørt tatar, frisésalat og pommes pont neuf
125,-
HOVEDRETTER
Salat med gratineret gedeost, balsamico og stegt grønt (artiskok, peberfrugt, løg)
195,-
Rødspætte, brunet smør, grillet citron og nye kartofler
275,-
Confiteret kylling supreme fra Hopballe Mølle, Skorzonerødder, glaskål, creamy chicken sauce
255,-
Ribeye 250g med pommes frites, syrlig salat og morkel-bearnaise
375,-
desserter og ost
Lavendel Creme brulle med is på tonkabønne
85,-
Friske jordbær, hvid chokoladecreme og basilikum (tærte)
95,-
Hvid Dame (Arla Unika) på smørristet rugbrød og chutney
125,-
sides
Grønne bønner og ribs
45,-
Stegt foie grais
75,-
Friskrevede Trøfler
55,-
Pommes frites
vælg mellem: aioli, ketchup eller mayo med røget marv
65,-
Du kan læse OM VORES BRUNCH HER