Vores bud på
Den perfekte aften
I Esbjerg

Dem, der deler, får mere. Når vi spiser sammen af de samme fade, deler vi en fælles sanselig oplevelse. Fællesmenuen åbner dine sanser, får samtalen til at flyde og knytter dig til dem, du deler det hele med. Alle retter serveres på fade, og vi opfordrer til masser af gode grin, skål og nærværende samtaler.
Fællesmenuen består af velkomstdrink, middag med 10 velsmagende deleretter á tre serveringer, lækre vine, hjemmebagt brød og filtreret vand.
Fællesmenu
Fingersnacks
Kammusling med peberrod, agurk og dild
Rødbedetatar med østers og persiller
Tarte fine med laks, rygeost og radis
sharing forretter
Linguini med hummerbisque, tørt brød og tomat
Hellefisk med bergamotte, broccoli og umodne ferskner
Vitello tunnato Plates style
FAMILY STYLE HOVEDRETTER
Sprød gris med gulerødder, ingefær og brunet smør
– eller –
Torsk med syltet grønt og beurre blanc + 95,-
– eller –
Braiseret okse med Karl Johan bordelaise og pommes pure + 95,-
Bagt selleri med grov sennep, estragon og fedtegrever
Stegt kål med pistacie, pecorino og basilikum
Dessert
Baba au Rhum med æble/pære kompot og vaniljecreme
495,- pr. person for fællesmenu
Brød
30,- pr. person
FællesSkål
Kombucha med Humle og olivenblade fra Vestens Mikrobryggeri
Belleveaux, Chardonnay, Languedoc
Puy-Razac, Grand Cru, St. Emilion
Sky love ish – mocktail
375,- pr. person
Vinmenu
Riesling RG Hensel
Belleveaux, Chardonnay, Languedoc
Puy-Razac, Grand Cru, St. Emilion
Perle d’Arche, Sauternes
395,- pr. person
FILTRERET Vand
25,- pr. person
A LA CARTE
FORRETTER
Rørt tatar af rødbede med rygeostcreme og urtesalat 125,-
Saltet laks med østersmayo og grillet kål 155,-
Hummerbisque med kammuslinger, tomat og fennikel 175,-
HOVEDRETTER
Risotto med svampe, selleri og pecorino 195,-
Bagt hellefisk med rå og syltet grønt og beurre blanc 245,-
Ribeye med bearnaise, pommes frites og syrlig salat 345,-
DESSERT
Vaniljeis med lun saltet karamel sauce 95,-
Babu au Rhum med vaniljecreme æble og pære 125,-
3 slags ost med sødt og sprødt 125,-