
Menuen | Vinen | Cocktailbaren | Gavekort | Julefrokost
Jule dele-menuen
Kammusling med peberrod, syltet agurk og dild (Caviar + 85 )
Julesalat med laks, rogn og pomelo
Rødbedetatar med trøffel, tranebær og shiso
*
Rødspætte med østers-remulade og syltet citron (Hummer + 85)
Lun salat af jordskokker med hasselnød, røget ål og gran
Rigate med muslinger, chili, græskar og kerner
*
Kål med saltet blommer og fermenteret peber (Sortfodsskinke + 85)
“Brændende kærlighed” luftig kartoffel med løg og karse (Trøffel + 85)
And i egen bouillon med selleri, shitake og varme krydderier
I stedet for and – Glaseret okse med morkel bearnaise, Madagaskarpeber og fritter + 125
*
“Klatkage” med kirsebærkompot, marcipan og æble
495
Brød
55
Fuld gas
Brød, caviar, hummerfrikasse, frisk trøffel og glaseret okse (erstatter and)
310
Vinmenu
495
Snacks
Rødbedetatar med trøffel, tranebær og shiso
60
Friteret østers med tatarsauce og kål pr. Stk.
65
Østers med ørredrogn, ponzu og verbena pr. Stk.
65
Julesalat med laks, rogn og pomelo
95
Kammusling med peberrod, syltet agurk og dild
130
Kartoffel Rôsti med sortfodskinke, Karl Johan og Comte
140
15 g caviar med blini, løg og creme fraiche
235
A la carte
Alle tallerkener bliver serveret i forretstørrelser og er designet
til at blive delt af to personer.
Vi anbefaler, at to personer starter med at dele et par snacks samt 6 retter.
Grønne retter
Lun salat af jordskokker med hasselnød, røget ål og gran
95
Pommes frites med trøffel og Comte
95
Kål med saltet blommer og fermenteret peber
110
Fisk og skaldyr
Rødspætte med østers-remulade og syltet citron
160
Rigate med muslinger, chili, græskar og kerner
175
Torsk med muslingefrikasse, sennep og glaserede rødbeder
210
Kød og fjerkræ
Gnaveben af gris med solbær bbq og syltet urter
185
And med selleri, shitake og varme krydderier
235
Glaseret okse med morkel bearnaise, madagaskarpeber og fritter
285
Ost og dessert
Ostebræt med brød og kompot
160
Vaniljeis med lun saltet karamelsauce og trøffel
145
“Klatkage” med kirsebær, marcipan og æble
145
Brød
55
Vi tager forbehold for ændringer i menuen.
Spørg venligst personalet ang. allergener.
Bemærk, ved betaling med firmakort, kredit-og debitkort
registreret udenfor EU, opkræves 1,99% i gebyr.