da / en

Jule dele-menuen

 Kammusling med peberrod, syltet agurk og dild (Caviar + 85 ) 
Julesalat med laks, rogn og pomelo 
Rødbedetatar med trøffel, tranebær og shiso 
* 
Rødspætte med østers-remulade og syltet citron (Hummer + 85) 
Lun salat af jordskokker med hasselnød, røget ål og gran 
Rigate med muslinger, chili, græskar og kerner 
* 
Kål med saltet blommer og fermenteret peber (Sortfodsskinke + 85) 
“Brændende kærlighed” luftig kartoffel med løg og karse (Trøffel + 85) 
And i egen bouillon med selleri, shitake og varme krydderier 
I stedet for and – Glaseret okse med morkel bearnaise, Madagaskarpeber og fritter+ 125 
* 
“Klatkage” med kirsebærkompot, marcipan og æble 

495  

Brød 
55 

 Fuld gas 
Brød, caviar, hummerfrikasse, frisk trøffel og glaseret okse (erstatter and)
310 

Vinmenu 
495

Snacks   
Rødbedetatar med trøffel, tranebær og shiso 
60 
Friteret østers med tatarsauce og kål pr. Stk. 
65 
Østers med ørredrogn, ponzu og verbena pr. Stk. 
65 
Julesalat med laks, rogn og pomelo 
95 
Kammusling med peberrod, syltet agurk og dild 
130 
Kartoffel Rôsti med sortfodskinke, Karl Johan og Comte 
140 
15 g caviar med blini, løg og creme fraiche
235 

A la carte   

Alle tallerkener bliver serveret i forretstørrelser og er designet
til at blive delt af to personer.
 
Vi anbefaler, at to personer starter med at dele et par snacks samt 6 retter. 

Grønne retter 
Lun salat af jordskokker med hasselnød, røget ål og gran  
95 
Pommes frites med trøffel og Comte 
95 
Kål med saltet blommer og fermenteret peber 
110

Fisk og skaldyr 
Rødspætte med østers-remulade og syltet citron 
160
Rigate med muslinger, chili, græskar og kerner 
175 
Torsk med muslingefrikasse, sennep og glaserede rødbeder 
210 

Kød og fjerkræ
Gnaveben af gris med solbær bbq og syltet urter 
185 
And med selleri, shitake og varme krydderier 
235 
Glaseret okse med morkel bearnaise, madagaskarpeber og fritter 
285 

Ost og dessert   
Ostebræt med brød og kompot 
160  
Vaniljeis med lun saltet karamelsauce og trøffel 
145 
“Klatkage” med kirsebær, marcipan og æble 
145 

Brød
55

Vi tager forbehold for ændringer i menuen.
Spørg venligst personalet ang. allergener.
 
Bemærk, ved betaling med firmakort, kredit-og debitkort
registreret udenfor
EU, opkræves 1,99% i gebyr. 

 

Adresse

Plates Christianshavn
Strandgade 7
1401 København K
Denmark

CVR. 44012189

Ring eller skriv

Tlf: +45 31 70 11 12
info@plateschristianshavn.dk

Vi tager telefonen man-fre fra 10.00-15.00
Resten af tiden bygger vi restauranten færdig:-)

Åbningstider

Man-lør fra kl. 17.30 

Køkkenet til kl. 21.30

Baren til senest kl. 02.00

Partner

Plates Christianshavn
er medejet af Plates Group.

CVR. 41172452