da / en

da / en

Plates-konceptet er født ud af drøm om at sætte
den fælles madoplevelse meget mere i centrum.
Vi er bannerfører for en madkultur, hvor mennesker – gennem måltider
– får lyst til at dele tanker, ord, indtryk og følelser med hinanden.
Så selvfølgelig deler man maden hos os!
Vi har brugt mange timer på at skabe et enestående sharing-univers og trækker på gastronomisk faglighed såvel som neurovidenskab.
Resultatet af det deler vi med dig!

Snacks før fællesmiddagen

Oliven 40
Saltet mandler 40
Chips forskellige varianter 45
Hvidløgsbaguette 45
Parmaskinke med melon 55
Blæksprutte med aioli, mynte og persille 95
2/4 stk. Østers naturel med citron verbena og rogn 110/195 
2/4 stk. Friteret østers med tatarsauce og sylt 110/195 
15/30 gr. Caviar med blinis, rødløg og creme fraiche 235/400

Fællesmiddag med 8 retter 495,-
1 maj – 9 juli 2024 
Menuen kan også laves vegetarisk og pescetarisk.

Fingersnacks
Jomfruhummer med profiterole, ærter og asparges 
Pizza med kartoffel, løg og ansjosolie 
Kammusling med tomat, agurk, mynte og basilikum 
Tilvalg af caviar til kammusling + 75
 
Sharing forretter

Linguine pasta med blåmuslinger, ramsløg, zuccini og chili 
Vitello Tonnato Plates Style
Blomkål med hasselnøddeolie, estragon og Comte 
Tilvalg af frisk trøffel til blomkål + 75 

Family Style Hovedretter
Kotelet af gris med gulerødder, pistacie, fennikel og umodne ferskner 
eller
Torsk med sauce nage, gulerødder, fennikel og rogn +110
eller
Glaseret okse med Karl Johan bearnaise, fritter og salat +110

Dessert 
”Tiramisu” med Rabarber, hyldeblomst og havesyre

Hvidløgsbaguette under hele middagen 30
Italiensk og fransk ost før desserten 75

Vinmenu 395 
Alkoholfri drikkemenu 345

Alle priser på fællesmenuen er pr. person.

Snacks Snacks før fællesmiddagen

Oliven 40
Saltet mandler 40
Chips forskellige varianter 45
Hvidløgsbaguette 45
Parmaskinke med melon 55
Blæksprutte med aioli, mynte og persille 95
2/4 stk. Østers naturel med citron verbena og rogn 110/195 
2/4 stk. Friteret østers med tatarsauce og sylt 110/195 
15/30 gr. Caviar med blinis, rødløg og creme fraiche 235/400

Fællesmiddag med 5 retter 395,-
1 maj – 9 juli 2024 
Menuen kan også laves vegetarisk og pescetarisk.

Sharing forretter
Linguine pasta med blåmuslinger, ramsløg, zuccini og chili 
Vitello Tonnato Plates Style
Blomkål med hasselnøddeolie, estragon og Comte 
Tilvalg af frisk trøffel til blomkål + 75 

Family Style Hovedretter
Kotelet af gris med gulerødder, pistacie, fennikel og umodne ferskner 
eller
Torsk med sauce nage, gulerødder, fennikel og rogn +110
eller
Glaseret okse med Karl Johan bearnaise, fritter og salat +110

Dessert
”Tiramisu” med Rabarber, hyldeblomst og havesyre

Hvidløgsbaguette under hele middagen 30
Italiensk og fransk ost før desserten 75

Vinmenu 295 
Alkoholfri drikkemenu 345

Alle priser på fællesmenuen er pr. person.

 

Når mennesker deler et måltid; fx lader et fad gå rundt,
giver hinanden mad og skåler,
ja, så udløser det en supereffektiv kemisk kædereaktion i krop og hjerne,
som både gør os glade, kærlige og parate til få det bedste ud af et måltid eller en oplevelse.
Forskning viser, at måltidet faktisk er en suveræn kanal til at skabe forbundethed mellem mennesker.
Kort fortalt, så udløser et måltid, som man deler både endorfiner, dopamin og oxytocin og det fremmer glæde, velvære, tilfredshed og endda følelsen af tilknytning til andre.
Vi synes, at det er vigtigere end nogensinde at fordre en madkultur,
hvor vi forbinder os med hinanden og giver os tid til at skabe dybe forbindelser til hinanden.
Der er nemlig nok at tale om og være sammen om i en konfliktfyldt og kompleks verden.

 

Bemærk at ved betaling med firmakort samt kredit-og debitkort registret udenfor EU opkræves 1,99% i gebyr.

da / en