da / en

da / en

 

Snacks 

Oliven 40
Saltet mandler 40
Chips forskellige varianter 45
Hvidløgsbaguette 45
Parmaskinke med melon 55
Blæksprutte med aioli, mynte og persille 95
2/4 stk. Østers naturel med citron verbena og rogn 110/195 
2/4 stk. Friteret østers med tatarsauce og sylt 110/195 
15/30 gr. Caviar med blinis, rødløg og creme fraiche 235/400

Ny sommermenu fra den 18 juni 
Menuerne kan også laves vegetarisk og pescetarisk.

Fællesmiddag med 8 retter 495,-

Fingersnacks
Jomfruhummer med profiterole, ærter og asparges 
Pizza med kartoffel, løg og ansjosolie 
Kammusling med tomat, agurk, mynte og basilikum 
 
Sharing forretter

Linguine pasta med blåmuslinger, ramsløg, zuccini og chili 
Vitello Tonnato Plates Style
Blomkål med hasselnøddeolie, estragon og Comte 

Family Style Hovedretter
Kotelet af gris med gulerødder, pistacie, fennikel og umodne ferskner 
eller
Torsk med sauce nage, gulerødder, fennikel og rogn +110
eller
Glaseret okse med Karl Johan bearnaise, fritter og salat +110

Dessert 
”Tiramisu” med Rabarber, hyldeblomst og havesyre

Hvidløgsbaguette under hele middagen 30

Vinmenu 395 
Alkoholfri drikkemenu 345

 

Fællesmiddag med 5 retter 395,-

Sharing forretter
Linguine pasta med blåmuslinger, ramsløg, zuccini og chili 
Vitello Tonnato Plates Style
Blomkål med hasselnøddeolie, estragon og Comte  

Family Style Hovedretter
Kotelet af gris med gulerødder, pistacie, fennikel og umodne ferskner 
eller
Torsk med sauce nage, gulerødder, fennikel og rogn +110
eller
Glaseret okse med Karl Johan bearnaise, fritter og salat +110

Dessert
”Tiramisu” med Rabarber, hyldeblomst og havesyre

Hvidløgsbaguette under hele middagen 30

Vinmenu 295 
Alkoholfri drikkemenu 345


Alle priser på fællesmenuen er pr. person.

Bemærk at ved betaling med firmakort samt kredit-og debitkort
registret udenfor EU opkræves 1,99% i gebyr.

da / en