Snacks
Oliven 40
Saltet mandler 40
Chips forskellige varianter 45
Hvidløgsbaguette 45
Parmaskinke med melon 55
Blæksprutte med aioli, mynte og persille 95
2/4 stk. Østers naturel med citron verbena og rogn 110/195
2/4 stk. Friteret østers med tatarsauce og sylt 110/195
15/30 gr. Caviar med blinis, rødløg og creme fraiche 235/400
Ny sommermenu fra den 18 juni
Menuerne kan også laves vegetarisk og pescetarisk.
Fællesmiddag med 8 retter 495,-
Fingersnacks
Jomfruhummer med profiterole, ærter og asparges
Pizza med kartoffel, løg og ansjosolie
Kammusling med tomat, agurk, mynte og basilikum
Sharing forretter
Linguine pasta med blåmuslinger, ramsløg, zuccini og chili
Vitello Tonnato Plates Style
Blomkål med hasselnøddeolie, estragon og Comte
Family Style Hovedretter
Kotelet af gris med gulerødder, pistacie, fennikel og umodne ferskner
eller
Torsk med sauce nage, gulerødder, fennikel og rogn +110
eller
Glaseret okse med Karl Johan bearnaise, fritter og salat +110
Dessert
”Tiramisu” med Rabarber, hyldeblomst og havesyre
Hvidløgsbaguette under hele middagen 30
Vinmenu 395
Alkoholfri drikkemenu 345
Fællesmiddag med 5 retter 395,-
Sharing forretter
Linguine pasta med blåmuslinger, ramsløg, zuccini og chili
Vitello Tonnato Plates Style
Blomkål med hasselnøddeolie, estragon og Comte
Family Style Hovedretter
Kotelet af gris med gulerødder, pistacie, fennikel og umodne ferskner
eller
Torsk med sauce nage, gulerødder, fennikel og rogn +110
eller
Glaseret okse med Karl Johan bearnaise, fritter og salat +110
Dessert
”Tiramisu” med Rabarber, hyldeblomst og havesyre
Hvidløgsbaguette under hele middagen 30
Vinmenu 295
Alkoholfri drikkemenu 345
Alle priser på fællesmenuen er pr. person.
Bemærk at ved betaling med firmakort samt kredit-og debitkort
registret udenfor EU opkræves 1,99% i gebyr.