
Menuen | Vinen | Cocktailbaren | Gavekort
Vi laver vanedannende delevenlige comfort food, på sæsonens friske råvare!
Den, der deler, får mere.
Sådan lyder logikken bag vores køkkendør.
Dele-menuen
Reje med basilikum og pinjekerner
Kammusling med peberrod og agurk (Kaviar + 85)
Rødbedetatar med trøffel, estragon og shiso
*
Torsk med fennikel, tomat og oliven
Blæksprutte med mandler, chorizo og fermenteret hvidløg
Grillet og syltet kål med rigate og muslinger
*
Glaseret og rå gulerødder med hummervinaigrette og havesyrer (Hummer +85)
Kartoffel Rôsti med Karl Johan, sortfodskinke og Comte (Trøffel +85)
Kylling I sprødt brød, tørret æggeblomme, ørredrogn og bønner
I stedet for kyllingen – Glaseret Sashi okse med morkel bearnaise og fritter + 110
*
Mazarin med citrus, marengs og hvid chokolade
495 Pr. person
Vinmenu
495 Pr. person
A la carte
Alle tallerkener bliver serveret i forretstørrelser og er designet
til at blive delt af to personer.
Vi anbefaler, at to personer starter med
at dele et par snacks samt 6 retter.
Snacks
Rødbedetatar med trøffel, estragon og shiso
50
Padrons med pistacie og madagaskarpeber
55
Grillet hjertesalat med æggeblomme og østers-mayo
55
Østers med tomat og peberrod
60
Friteret østers med tatarsauce og kål
60
Østers med ørredrogn, ponzu og verbena
65
Kammusling med peberrod og agurk
125
Jomfruhummer med selleri og æble
130
Kartoffel Rôsti med sortfodskinke, Karl Johan og Comte
135
15 g caviar med blinis, løg og creme fraiche
245
Grønne retter
Alle retter kan tilbydes som vegetariske
Marinerede salater med svampevinaigrette og løg
85
Pommes frites med trøffel og Comte
90
Grillet og syltet kål med rigate og muslinger
95
Glaseret og rå gulerødder med hummervinaigrette og havesyrer
115
Fisk og skaldyr
Torsk med fennikel, tomat og oliven
150
Blæksprutte med mandler, chorizo og fermenteret hvidløg
165
Havtaske med muslingefrikasse og glaserede grøntsager
195
Stegte kammuslinger med hummer, kartoffel og brunet smør
235
Kød og fjerkræ
Tatar af kalv med marv, syltet løg og sprød kartoffel
165
Kylling i sprødt brød med tørret æggeblomme, ørredrogn og bønner
185
Duroc gris med solbær BBQ, timian og grillet rødbeder
215
Glaseret Sashi okse med morkel bearnaise, madagaskarpeber og fritter
245
Ost & Dessert
Ostebræt med brød og kompot
150
Vaniljeis med lun saltet karamelsauce og trøffel
140
Mazarin med citrus, marengs og hvid chokolade
145
Vi tager forbehold for ændringer i menuen.
Spørg venligst personalet ang. allergener.
Bemærk at ved betaling med firmakort samt kredit-og debitkort
registreret undenfor EU, opkræves 1,99% i gebyr.