da / en

Vi laver vanedannende delevenlige comfort food, på sæsonens friske råvare!
Den, der deler, får mere.
Sådan lyder logikken bag vores køkkendør.

Dele-menuen

Reje med basilikum og pinjekerner
Kammusling med peberrod og agurk (Kaviar + 85)
Rødbedetatar med trøffel, estragon og shiso
*
Torsk med fennikel, tomat og oliven
Blæksprutte med mandler, chorizo og fermenteret hvidløg 
Grillet og syltet kål med rigate og muslinger
*
Glaseret og rå gulerødder med hummervinaigrette og havesyrer (Hummer +85)
Kartoffel Rôsti med Karl Johan, sortfodskinke og Comte (Trøffel +85)
Kylling I sprødt brød, tørret æggeblomme, ørredrogn og bønner 
I stedet for kyllingen – Glaseret Sashi okse med morkel bearnaise og fritter + 110
*
Mazarin med citrus, marengs og hvid chokolade

495 Pr. person

 Vinmenu
495 Pr. person

A la carte

Alle tallerkener bliver serveret i forretstørrelser og er designet
til at blive delt af to personer.
Vi anbefaler, at to personer starter med
at dele et par snacks samt 6 retter.

Snacks  
Rødbedetatar med trøffel, estragon og shiso
50 
Padrons med pistacie og madagaskarpeber
55 
Grillet hjertesalat med æggeblomme og østers-mayo
55 
Østers med tomat og peberrod
60 
Friteret østers med tatarsauce og kål
60 
Østers med ørredrogn, ponzu og verbena
65 
Kammusling med peberrod og agurk
125 
Jomfruhummer med selleri og æble
130
Kartoffel Rôsti med sortfodskinke, Karl Johan og Comte
135 
15 g caviar med blinis, løg og creme fraiche
245 

Grønne retter
Alle retter kan tilbydes som vegetariske
Marinerede salater med svampevinaigrette og løg
85 
Pommes frites med trøffel og Comte
90 
Grillet og syltet kål med rigate og muslinger
95 
Glaseret og rå gulerødder med hummervinaigrette og havesyrer
115 

Fisk og skaldyr
Torsk med fennikel, tomat og oliven
150 
Blæksprutte med mandler, chorizo og fermenteret hvidløg
165 
Havtaske med muslingefrikasse og glaserede grøntsager
195 
Stegte kammuslinger med hummer, kartoffel og brunet smør
235 

Kød og fjerkræ 
Tatar af kalv med marv, syltet løg og sprød kartoffel
165 
Kylling i sprødt brød med tørret æggeblomme, ørredrogn og bønner
185 
Duroc gris med solbær BBQ, timian og grillet rødbeder
215 
Glaseret Sashi okse med morkel bearnaise, madagaskarpeber og fritter
245 

Ost & Dessert 
Ostebræt med brød og kompot
150  
Vaniljeis med lun saltet karamelsauce og trøffel
140 
Mazarin med citrus, marengs og hvid chokolade
145   

Vi tager forbehold for ændringer i menuen.
Spørg venligst personalet ang. allergener.
 
 Bemærk at ved betaling med firmakort samt kredit-og debitkort
registreret undenfor
EU, opkræves 1,99% i gebyr. 

Adresse

Plates Christianshavn
Strandgade 7
1401 København K
Denmark

CVR. 44012189

Ring eller skriv

Tlf: +45 31 70 11 12
info@plateschristianshavn.dk

Vi tager telefonen man-fre fra 10.00-15.00
Resten af tiden bygger vi restauranten færdig:-)

Åbningstider

Man-lør fra kl. 17.30 

Køkkenet til kl. 21.30

Baren til senest kl. 02.00

Partner

Plates Christianshavn
er medejet af Plates Group.

CVR. 41172452