Vi laver vanedannende delevenlige comfort food, på sæsonens råvare!
Den, der deler, får mere.
Sådan lyder logikken bag vores køkkendør.

 Dele-menuen

Røgede kartofler med rørt tatar & løvstikkemayo
Puffet tabioka med røget torskerogn, urtesalat & syltet rødbede
Saltbagt selleri-ravioli med jomfruhummersalat & shiso (caviar +55)
*
Gratineret kammusling med porre, hollandaise & persille-parmesan
Røget kulmule med skalotter, skovsyre & rugbrød
Grillet romaine salat med trøffelcreme & dehydreret lomo
*
Grillet zucchini, brændte tomater, squash & gazpacho
Stegte kantareller med svampepuré, Karl Johan støv & friskrevet trøffel
Glaseret revelsben med løgpapir, puffet boghvede & syltet kål
I stedet for revelsben– Havtaske med tomat, hummerskum & bygotto +95 
*
Is på pind med hvid chokolade, rabarber, friske jordbær & havre crumble

425 Pr. person

Vinmenu
345 Pr. person

A La Carte

Alle tallerkener bliver serveret i forretstørrelser og er designet
til at blive delt af to personer.
Vi anbefaler, at to personer starter med
at dele et par snacks samt 6 retter.

Snacks
2 østers med grillet citron eller soya & sesam
70
Fritter med revet parmesan & trøffel
75
Sardiner med grillet citron, aioli & focaccia
85
Sliders med sprød kylling & chipotlemayo
100
Sortfodsskinke med grillet brød & Vesterhavsost
135
20 gr. Oscietra Imperial caviar med ristet brød & creme fraiche
245

Grønne retter
Alle retter kan tilbydes som vegetariske
Grillet romaine salat med trøffelcreme & dehydreret lomo
60
Grillet zucchini, brændte tomater, marineret squash & gazpacho
85
Røgede danske kartofler med rørt tatar & løvstikkemayo
95
Stegte kantareller med svampepuré, Karl Johan støv & friskrevet trøffel
110

Fisk & Skaldyr
Puffet tabioka med røget torskerogn, urtesalat & syltet rødbede
85
Brandade af kartoffel, bakskuld & Vesterhavsost
95
Røget kulmule med skalotter, skovsyre & rugbrød
95
Saltbagt selleri-ravioli med jomfruhummersalat & shiso
120
Gratineret kammusling med sautereret porre, hollandaise & persille-parmesan
135
Stegt havtaske med brændt tomat, hummerskum & bygotto
295

Kød og Fjerkræ
Kroketter af svineskank & estragonmayo
95
Sprød kylling vendt i piment d’Espelette med chunky urtemayo & grillet lime
110
Glaseret revelsben med løgpapir, puffet boghvede & syltet kål
195
Flanksteak af Black Angus med trøffelglace, pommes frites med urtesalt & aioli
275

Ost og Dessert
Danske oste med solbær & ristet brød
125
Chokolademousse med saltkaramel & ristede nødder
95
Is på pind med hvid chokolade, rabarber, friske jordbær & havre crumble
95

Vi tager forbehold for ændringer i menuen.
Spørg venligst personalet ang. allergener.
Bemærk at ved betaling med firmakort samt kredit- og debitkort
registreret udenfor EU, opkræves 1,99 % i geby

Adresse

Plates Esbjerg
17. etage
Grådybet 73 A
6700 Esbjerg
Denmark

CVR. 36965940

Ring eller skriv

Tlf: +45 53697050
Mail: info@platesesbjerg.dk

Vi tager telefonen mandag-lørdag fra 14.00-17.00
Resten af tiden forkæler vi vores gæster;-)

Åbningstider

Man-lør fra kl. 17.00
Brunch: Lør-Søn kl. 11-15 

Køkkenet til kl. 21.30

Baren til senest kl. 02.00

Partner

Plates Esbjerg er medejet af Plates Group.

CVR. 41172452