Vi hedder Plates hvilket betyder ”tallerken” i flertal.
Vi vil skabe et sted, der sætter dele-retter-konceptet på formel med en smag af sæsonens råvare og med inspiration i det franske og italienske køkken.
Du vil fornemme en urokkelig kompromisløshed,
når det gælder kulinarisk kvalitet og en ambition om at gøre kræsenhed til en nysgerrighed, der endnu ikke er blevet vakt.
Tallerkner på bordet fyldt med ærlig og uformel mad, til deling,
som får samtalen til at flyde og opmuntrer os til at smage på det hele.

Den, der deler, får mere.
Sådan lyder logikken bag vores køkkendør.

Den store delemenu
(Serveres til hele bordet som sharing)

Bakskuld og fennikel med saltbagt selleri
Sortfodsskinke på croutons med trøffelcreme
Puffet brød med æggecreme og karamelliserede løg
Vi anbefaler caviar til det puffede brød +55

*

Stenbiderrogn på pommes Rôsti med sour cream & purløg
Jomfruhummersalat i grillet brioche med syltede rødløg & dild
Kartoffelkroketter med gruyereost
Vi anbefaler friskrevet trøffel til krokketerne +55

*

Risoni pasta med fløde, oliven & parmesan
Svampe på grillet surdejsbrød & brøndkarse
Glaserede svinekæber med jordskokkepure & fedtegrever
Hvis du ikke har lyst til gris, så anbefaler vi i stedet for –
Udskift svinekæber til Blank Angus flank steak med Sauce Bordelaise +125

*

Romflamberet Creme Brulee med sprød karamel

425 per person

Surdejsbrød med pisket smør
35 per person

Alle anbefalinger
Caviar, friskrevet trøffel, surdejsbrød & Black Angus steak
195 per person

Vinparring 
375 per person 

Drikke uden alkohol (<0,5%)
225 per person

*****************

Den lille delemenu
(Serveres til hele bordet som sharing)

Stenbiderrogn på pommes Rôsti med sour cream & purløg
Jomfruhummersalat i grillet brioche med syltede rødløg & dild
Kartoffelkroketter med gruyereost
Vi anbefaler friskrevet trøffel til krokketerne +55

*

Risoni pasta med fløde, oliven & parmesan
Svampe på grillet surdejsbrød & brøndkarse
Glaserede svinekæber med jordskokkepure & fedtegrever
Udskift svinekæber til Blank Angus flank steak med Sauce Bordelaise +125

*

Romflamberet Creme Brulee med sprød karamel

355 per person

Surdejsbrød med pisket smør
35 per person

Alle anbefalinger
Frisk revet trøfler, surdejsbrød & Black Angus steak
160 per person

Vinmenu
295 pr person 

Drikke uden alkohol (<0,5%)
175 pr person

***************

Snacks
Pommes frites med urtesalt & aioli
65
Pommes frites med parmesan & trøffel
75
To østers med peberrod & dildolie
70
To østers au naturel
70
Kartoffelkroketter med Gruyere
75
Sortfodsskinke på crouton med trøffelcreme
80
Sardiner med grillet citron, aioli & focaccia
95
Kroketter af svineskank med trøffelcreme
95
Sliders med sprød kylling & svampe remoulade
100
Bakskuld & fennikel med saltbagt selleri
100
20 gr. Oscietra Imperial caviar
245


Deleretter 

Grønt
Marinerede kålskud med sylt & croutons
80
Svampe på grillet surdejsbrød & brøndkarse
110
Risoni pasta med fløde, oliven & parmesan
120

Fisk & skaldyr
Stenbiderrogn på pommes Rôsti med sour cream & purløg
130
Jomfruhummersalat i grillet brioche, syltede løg & dild
175
Stegt havtaskehale med brændte tomater, hummerskum & bygotto
295

Kød
Kyllingeschnitzel med grov mayo & urtedust
175
Glaseret gris med jordskokkepure & fedtegrever
195
Black Angus flank steak med sauce Bordelais & pommes frites
295

Ost & dessert
3 oste med solbærkompot & knækbrød
125
Chokolademousse med vaniljeis & kiks
95
Romflamberet Creme Brulee med sprød karamel
95

Vi tager forbehold for ændringer i menuen.
Spørg venligst personalet ang. allergener.
Bemærk at ved betaling med firmakort samt kredit- og debitkort
registreret udenfor EU, opkræves 1,99 % i geby

Adresse

Plates Esbjerg
Grådybet 73 A
17. etage
6700 Esbjerg
Denmark

CVR. 36965940

Ring eller skriv

Tlf: +45 53697050

Mail: info@platesesbjerg.dk

Åbningstider

Man-lør fra kl. 17.00
Brunch: Lør-Søn kl. 11-15 
Køkkenet til kl. 21.30
Baren til senest kl. 02.00

Partner

Plates Esbjerg er medejet af Plates Group.
—————————
Vil du blive hele natten?
Book værelse hos vores underbo:
www.aplacetohotel.dk