da / en

Plates-konceptet er født ud af drøm om at sætte
den fælles madoplevelse meget mere i centrum.
Vi er bannerfører for en madkultur, hvor mennesker – gennem måltider
– får lyst til at dele tanker, ord, indtryk og følelser med hinanden.
Så selvfølgelig deler man maden hos os!
Vi har brugt mange timer på at skabe et enestående sharing-univers og trækker på gastronomisk faglighed såvel som neurovidenskab.
Resultatet af det deler vi med dig!
 
 
 
Snacks
4 Sprøde risottokugler med trøffelmayo 110
2 østers au natural 70
2 østers med peberrodsfløde og dildolie 70
20 gr. Oscietra Imperial Caviar, focaccia og skalotter 245
 
 

Fælles middag med 8 retter 395,-
7 maj – 9 juli 
Menuen kan også laves vegetarisk og pescetarisk.

Fingersnacks
Bruchetta med tomat, hvidløg og parmesancreme
Pommes fondant med røget ost, sprød kylling og karse
Crouton- Sour cream, spæde urter og støv

Sharing forretter
Ravioli med portobello og confiteret æggeblomme
Hvide asparges med muslingesauce, safran og stenbiderrogn
Ærter a la francaise med grønne asparges, røget bacon og perleløg
Tilvalg trøffel på ravioli +55

Family style Hovedretter
Gris med smørglaserede aspargeskartofler, blanquette sauce og haricot verts salat
Eller
Flank steak med pommes frites og bordelaisesauce +110
Eller
Pighvar med smørglaserede aspargeskartofler, beurre blanc sauce og dild +110

Dessert
Flamberet Baba au Rhum – Mascarpone, rabarber og pistacie 

Focaccia med ramsløgspesto 30

Vinmenu 345
Alkoholfri drikkemenu 245

Alle priser på er per person.

 

 

Fællesmiddag med 5 retter 335,-
7 maj – 9 juli
Menuen kan også laves vegetarisk og pescetarisk.

Sharing forretter
Ravioli med portobello og confiteret æggeblomme
Hvide asparges med muslingesauce, safran og stenbiderrogn
Ærter a la francaise med grønne asparges, røget bacon og perleløg

Family style Hovedretter
Gris med smørglaserede aspargeskartofler, blanquette sauce og haricot verts salat
Eller
Flank steak med pommes frites og bordelaisesauce +110
Eller
Pighvar med smørglaserede aspargeskartofler, beurre blanc sauce og dild +110

Dessert
Flamberet Baba au Rhum – Mascarpone, rabarber og pistacie 

Focaccia med ramsløgspesto 30

Vinmenu 295
Alkoholfri drikkemenu 195

Alle priser på er per person.

 

Når mennesker deler et måltid; fx lader et fad gå rundt,
giver hinanden mad og skåler,
ja, så udløser det en supereffektiv kemisk kædereaktion i krop og hjerne,
som både gør os glade, kærlige og parate til få det bedste ud af et måltid eller en oplevelse.
Forskning viser, at måltidet faktisk er en suveræn kanal til at skabe forbundethed mellem mennesker.
Kort fortalt, så udløser et måltid, som man deler både endorfiner, dopamin og oxytocin og det fremmer glæde, velvære, tilfredshed og endda følelsen af tilknytning til andre.
Vi synes, at det er vigtigere end nogensinde at fordre en madkultur,
hvor vi forbinder os med hinanden og giver os tid til at skabe dybe forbindelser til hinanden.
Der er nemlig nok at tale om og være sammen om i en konfliktfyldt og kompleks verden.

 

Vi tager forbehold for ændringer i menuen.
Spørg venligst personalet ang. allergener.
Bemærk at ved betaling med firmakort samt kredit- og debitkort
registreret udenfor EU, opkræves 1,99 % i gebyr.

da / en