
Menuen | Weekend Brunch | Vinen | Cocktailbaren | Gavekort | Julefrokost | Nytårsaften
I Juletiden er Esbjerg bare ekstra smuk,
når man står og kigger på den fra 66 meters højde!
Jul på Plates starter torsdag den 16. november hvor vi skifter hele
vores menukort, til vores fortolkninger af julens retter.
Vi har plads til både små og store julefrokoster.
Jule dele-menu
Torsk med brombær & røget mayo
Bakskuld med glaskål & æble
Kammusling med agurk & peberrod (Caviar +55)
*
Terrine af and med cornichon & estragon
Confiterede kartofler med creme fraiche & purløg (Trøffel +55)
Wienerschnitzel med ansjoser & friteret kapers
*
Glaseret oksebryst med puffet flæsk, tyttebær & løg
I stedet for okse – Havtaske med hummerskum & bygotto +95
Karamelliseret julesalat med friteret salvie & appelsin
Rødkål, græskar med piment & safran
*
Ris a la mande on fire
425
Til aften holder vi åbent mandag til lørdag fra kl. 17.00 og
cocktailbaren lukker senest kl. 02.00.
Der tages forbehold for ændringer i menuen.
“Jule” weekend brunchen er åbent både lørdag og søndag fra kl. 11.00 til 15.00,
men lukket 30 og 31 december.
Vi holder lukket den 24. 25. og 26. december.