![](https://restaurantplates.dk/wp-content/uploads/2023/07/Plates_Logo-768x282.png)
Menuen | Weekend Brunch | Vinen | Cocktailbaren | Gavekort | Julefrokost | Nytårsaften
I juletiden er Esbjerg bare ekstra smuk,
når man står og kigger på den fra 66 meters højde!
Jul på Plates starter torsdag den 16. november hvor vi skifter hele
vores menukort, til vores fortolkninger af julens retter.
Vi har plads til både små og store julefrokoster.
Jule delemenu
Torsk, rødbede & brombær
Bakskuld, glaskål & æble
Kammusling med agurk & syrnet fløde (Caviar +55)
*
(hot duck) Grillet brioche, confiteret and & rødkål
Pommes røsti med sour cream & purløg (Trøfler +55)
Okseschnitzel med kantarel-remoulade & kålskud
*
Porrer med brunet smør & ristet hasselnød
Hokkaido græskar & butternut squash
Svinebryst med tyttebær & puffede flæskesvær
(Opgr. Black Angus med sauce bordelais & pommes frites +125)
*
Ris, vanilje, mandler & kirsebær
425
Friskbagt surdejsbrød med pisket smør 35 kr. p.p.
FULD GAS +195
Caviar, trøfler, surdejsbrød & Black Angus (erstatter schnitzel)
Vinmenu 345
Mocktailmenu 225
A la carte
Snacks
2 Østers au natural eller soya & sesam
70
Pommes frites med urtesalt & aioli
65
Pommes frites med parmesan & trøffel
75
Røget torsk med rødbede & brombær
80
Sardiner med grillet citron, aioli & focaccia
95
Bakskuld med glaskål & æble
100
20 gr. Oscietra Imperial caviar
245
Kartoffelkroketter med Vesterhavsost
75
Kroketter af svineskank med estragonmayo
95
Sliders med sprød kylling & chipotlemayo
100
Grønne retter
Porrer med brunet smør & ristede hasselnødder
105
Hokkaido græskar & butternut squash
95
Pommes Rôsti med sour cream & purløg
95
Fisk & skaldyr
Kammusling med agurk & syrnet fløde
130
Hummerbisque med urteolie & croutoner
175
Stegt havtaskehale med brændt tomat, hummerskum & bygotto
295
Kød
Svinebryst med tyttebær & puffede flæskesvær
175
Okseschnitzel med kantarel-remoulade & kålskud
195
Black Angus flank med sauce bordelais & pommes frites
295
Ost & dessert
3 oste med solbærkompot & knækbrød
125
Chokolademousse med vaniljeis & kiks
95
Ris, vanilje, mandler & kirsebær
95
Sødt til kaffe
35
Til aften holder vi åbent mandag til lørdag fra kl. 17.00 og
cocktailbaren lukker senest kl. 02.00.
Der tages forbehold for ændringer i menuen.
“Jule” weekend brunchen er åbent både lørdag og søndag fra kl. 11.00 til 15.00,
men lukket 30 og 31 december.
Vi holder lukket den 24. 25. og 26. december.