I juletiden er Esbjerg bare ekstra smuk,
når man står og kigger på den fra 66 meters højde!
Jul på Plates starter torsdag den 16. november hvor vi skifter hele
vores menukort, til vores fortolkninger af julens retter.
Vi har plads til både små og store julefrokoster.

Jule delemenu

 Torsk, rødbede & brombær

Bakskuld, glaskål & æble

Kammusling med agurk & syrnet fløde (Caviar +55)

*

(hot duck) Grillet brioche, confiteret and & rødkål

Pommes røsti med sour cream & purløg (Trøfler +55)

Okseschnitzel med kantarel-remoulade & kålskud

*

Porrer med brunet smør & ristet hasselnød

Hokkaido græskar & butternut squash

Svinebryst med tyttebær & puffede flæskesvær
(Opgr. Black Angus med sauce bordelais & pommes frites +125)

*

Ris, vanilje, mandler & kirsebær

425

Friskbagt surdejsbrød med pisket smør 35 kr. p.p.

FULD GAS +195
Caviar, trøfler, surdejsbrød & Black Angus (erstatter schnitzel)

Vinmenu 345

Mocktailmenu 225

A la carte
 Snacks

2 Østers au natural eller soya & sesam
70

Pommes frites med urtesalt & aioli
65

Pommes frites med parmesan & trøffel
75

Røget torsk med rødbede & brombær
80

Sardiner med grillet citron, aioli & focaccia
95

Bakskuld med glaskål & æble
100

20 gr. Oscietra Imperial caviar
245

Kartoffelkroketter med Vesterhavsost
75

Kroketter af svineskank med estragonmayo
95

Sliders med sprød kylling & chipotlemayo
100

Grønne retter

Porrer med brunet smør & ristede hasselnødder
105

Hokkaido græskar & butternut squash
95

Pommes Rôsti med sour cream & purløg
95

Fisk & skaldyr

Kammusling med agurk & syrnet fløde
130

Hummerbisque med urteolie & croutoner
175

Stegt havtaskehale med brændt tomat, hummerskum & bygotto
295

Kød

Svinebryst med tyttebær & puffede flæskesvær
175

Okseschnitzel med kantarel-remoulade & kålskud
195

Black Angus flank med sauce bordelais & pommes frites
295

Ost & dessert

3 oste med solbærkompot & knækbrød
125

Chokolademousse med vaniljeis & kiks
95

Ris, vanilje, mandler & kirsebær
95

Sødt til kaffe
35

Til aften holder vi åbent mandag til lørdag fra kl. 17.00 og
cocktailbaren lukker senest kl. 02.00.

Der tages forbehold for ændringer i menuen.

“Jule” weekend brunchen er åbent både lørdag og søndag fra kl. 11.00 til 15.00,
men lukket 30 og 31 december.

Vi holder  lukket den 24. 25. og 26. december.

Adresse

Plates Esbjerg
17. etage
Grådybet 73 A
6700 Esbjerg
Denmark

CVR. 36965940

Ring eller skriv

Tlf: +45 53697050
Mail: info@platesesbjerg.dk

Vi tager telefonen mandag-lørdag fra 14.00-22.00
Resten af tiden forkæler vi vores gæster;-)

Åbningstider

Man-lør fra kl. 17.00
Brunch: Lør-Søn kl. 11-15 

Køkkenet til kl. 21.30

Baren til senest kl. 02.00

Partner

Plates Esbjerg er medejet af Plates Group.

CVR. 41172452